Het internet biedt volop kansen voor uw organisatie en is een onmisbaar medium voor marketing en communicatie. Er zijn dan ook vele kansen om online succes te behalen. Hierin vormt de inzet van een internet marketing strategie de basis voor maximaal online rendement.

 

Online internet-/marketing-strategie en advies

U vertelt ons wat u graag wilt en wij helpen u hierin de juiste keuze maken. Niet zomaar mooie technieken introduceren, maar een advies dat leidt tot een werkende toepassing.

Wij brengen uw doelstellingen, doelgroepen, product en markt helder in kaart, zodat dit een bruikbaar en concreet uitgangspunt oplevert. U krijgt hierdoor zicht op de rol van uw website ten opzichte van uw andere communicatiekanalen en uw bedrijfsvoering. Samen met u kijken we naar haalbare en uitdagende doelstellingen.

U kunt hierbij denken aan:

  • Meer omzet
  • Meer relevante bezoekers
  • Vergroten naamsbekendheid
  • Grotere klantenbinding

Alle online marketing activiteiten zijn erop gericht om uw doelen te realiseren.

Wij zetten voor u de meest geschikte online marketingmiddelen in om uw online doelstellingen te behalen. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Online adverteren
  • E-mail nieuwsbrief campagnes
  • Social media

De meest succesvolle websites volgen een richting en streven een doel na die zijn geconcretiseerd in een online marketing plan dat vertaald is in tastbare activiteiten en diensten.

Meer informatie over internet marketing strategie?

Stel uw vraag via het informatieformulier of bel ons op 085 - 210 20 30 voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst.

Misschien ook voor u interessant?

Boek vandaag nog uw GRATIS consult!

Krijgt u met uw website voldoende conversie? Wij kijken samen naar uw website en geven u nuttige tips hoe u uw website beter kunt structureren en hiermee uw conversie kunt verhogen.

 
Aanvragen

Ja, kom bij ons langs voor uw gratis consult.

 
Typ de letters over uit de afbeelding (hoofdlettergevoelig).

 

085 - 210 20 30