Een ervaren team van internet specialisten staat voor u klaar om uw doelstellingen te realiseren. Dit betekent voor u: snelheid, flexibiliteit, deskundigheid en creativiteit.

 

Vacature PHP ontwikkelaar

Functieomschrijving

Je krijgt hier te maken met een mix van front-end en back-end als het gaat om PHP. Je bouwt en optimaliseert websites, webwinkels en Native APP's en je hebt aanleg voor vormgeving. Ben je leergierig en kun je goed zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Functie-eisen

  • Jij bent iemand die user friendly programmeren hoog heeft staan
  • Technisch schrik je nergens van
  • Of je nu alleen werkt of in een team, jij redt je wel
  • Je kunt goed abstract denken
  • Klantcontact vind je leuk, het hoort bij de functie
  • Natuurlijk ken je de inns and outs van PHP en aanverwante frontend technieken

  • Ervaring met CMS systemen is een pré
  • Kennis van native APP ontwikkelen (iOS-Swift / Android) is een pré
  • Kennis van Git is een pré
  • Bekend met of affiniteit in Scrum / Agile software ontwikkeling 

 

Wat ga je doen?

Ontwikkelen van maatwerk web-applicaties, websites en webwinkels met PHP als basis. Onderhoud en doorontwikkeling van eerder opgeleverde websites/applicaties en hierin klanten ondersteunen.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf met een aantrekkelijk klantenbestand. Wij zorgen voor bedrijven, organisaties, instellingen gewoon een goede internet ervaring. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf.

Naast de werkzaamheden voor Semias zal je ook voor SchoolInSite BV opdrachten gaan uitvoeren. SchoolInSite BV is een start-up dat zich specifiek richt op basisscholen en gelijkwaardige organisaties. Semias heeft voor SchoolInSite BV een volwaardig online basisschool-communicatie platform ontwikkeld. Dit platform bestaat uit o.a. website, digitale nieuwsbrief, native app (iOS/Android).

 

Wat bieden wij?

Salaris in overleg, met goede bonusregelingen en studiemogelijkheden. Wanneer je bij ons komt werken, bieden wij jou een inspirerende werkomgeving. Wij begeleiden je in de zoektocht naar wat je kunt en wilt. In onze kleine setting wordt je uitgedaagd om te laten zien wat je kunt!

 

Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij bereid om te investeren in jezelf, dan zijn wij bereid om te investeren in jou. Enthousiast geworden? Neem dan snel contact met ons op! Bel 0624965705 (Caspar Veenings) of stuur een mail naar vacatures@semias.nl

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Boek vandaag nog uw GRATIS consult!

Krijgt u met uw website voldoende conversie? Wij kijken samen naar uw website en geven u nuttige tips hoe u uw website beter kunt structureren en hiermee uw conversie kunt verhogen.

 
Aanvragen

Ja, kom bij ons langs voor uw gratis consult.

 
Typ de letters over uit de afbeelding (hoofdlettergevoelig).

 

085 - 210 20 30