Glashelder inzicht

Welke doelen streeft u na, wat zijn de behoeften van uw klanten en hoe kan het internet u hierin van dienst zijn? Juist bij internet, waar veel mogelijk is, kiezen wij voor toepassingen die u daadwerkelijk verder helpt.

 

Vaststellen doelstellingen en mogelijkheden1. Voortraject

Centrale vraag in deze fase is "Hoe krijgen we uw boodschap bij uw doelgroep(en)?". We kijken naar de kansen en mogelijkheden, maar ook naar de bedreigingen en knelpunten. Samen formuleren we de meest efficiënte route naar online succes. Vul hier ons webformulier in waarmee wij u snel een voorstel kunnen leveren.

 

 

Onderzoek en functioneel ontwerp2. Onderzoek & functioneel ontwerp

In deze fase ontstaat het concept. De doelstellingen zoals geformuleerd in fase 1 worden gebruikt om de navigatiestructuur op te zetten. Daarna beschrijven wij enkele situaties, stellen een takenlijst samen en ontwerpen we modellen (mockups). Dit samen vormt het functioneel ontwerp. De mockups presenteren we als ware het een online toepassing zodat u een goed beeld krijgt hoe uw website functioneert.

 

Grafisch ontwerp3. Grafisch ontwerp

In fase 3 werken we de wireframes uit tot een grafisch ontwerp. Door kleuren, fonts, beeldmateriaal en video sfeervol in elkaar te 'weven' ontstaat een uniek webdesign. U weet daarna nauwkeurig hoe uw site eruit komt te zien.

 

 

Technische realisatie4. Technische realisatie

In deze fase gaan onze developers aan de slag. We vallen u niet lastig met jargon! Reken er eenvoudig op dat we de meest recente technieken inzetten om uw internetoplossing te realiseren. Bij voorkeur in WordPress of op ons SitelliteCMS platform.

 

 

Website oplevering en lancering5. Oplevering & lancering

In deze fase testen we de gemaakte oplossing. U krijgt een demonstratie van het beheersysteem. Zodra we helemaal tevreden zijn gaat de nieuwe oplossing online!

 

 

Internet marketing en nazorg6. Internet marketing & nazorg

Nu de site online is, begint het pas echt! We blijven nauw betrokken door analyse en verbetering van de oplossing op basis van de statistieken en gebruikerservaringen. Ook denken wij mee over adverteren, sociale marketing, etc.

 

 

Neem contact met ons op

Boek vandaag nog uw GRATIS consult!

Krijgt u met uw website voldoende conversie? Wij kijken samen naar uw website en geven u nuttige tips hoe u uw website beter kunt structureren en hiermee uw conversie kunt verhogen.

 
Aanvragen

Ja, kom bij ons langs voor uw gratis consult.

 
Typ de letters over uit de afbeelding (hoofdlettergevoelig).

 

085 - 210 20 30